29°C az bulutlu

29°C az bulutlu

FOTOĞRAF SERGİSİ BEĞENİ TOPLADI

22 Ocak 2013 Salı

Belediyemiz tarafından Türkiye`deki ulusal ve uluslararası basın kuruluşlarında görev yapan foto muhabirlerinin çektiği 44 fotoğraftan oluşan “Objektiften Yansımalar”; adlı fotoğraf sergisi düzenlendi.

Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi`nde gerçekleştirilen sergi açılışına Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Basın İlan Kurumu Çorum Şube Müdürü Osman Bolluk, İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, bazı sanayiciler, eğitimciler, yazarlar, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış sonrası sergideki fotoğrafları tek tek inceleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve beraberindekiler, fotoğraflar hakkında İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı`dan bilgi aldı.

Büyük beğeni toplayan sergi sonunda Ballı, lise öğrencisi gençlerle söyleşide bir araya geldi. Program, kapanış kokteyli ile sona erdi.