Fırınlar Ramazan öncesi denetlendi

27 Haziran 2014 Cuma

Belediyemiz, Ramazan ayı nedeniyle simit ve pide fırınlarını denetledi. Zabıta ve ruhsat servisi personelinin de katıldığı denetimlerde, hijyen ve ekmek gramajları ile ilgili incelemeler yapan Başkan Yardımcısı Turhan Candan, kurallarla uyan esnafa teşekkür ederken, eksiklikler konusunda da uyarılarda bulundu.

Denetimlerin periyodik aralıklarla sürdüğünü ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, önemli bir gıda maddesi olan ekmeğin sağlıklı ortamlarda üretiliyor olmasına azami özen gösterdiklerini söyledi.