Feyza Aşgın, yetim ve öksüz çocukları sevindirdi

7 Mayıs 2020 Perşembe

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın, yetim ve öksüz çocukları evlerinde ziyaret etti. Aşgın, ziyaret ettiği çocuklarla yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Yardımcılarımızın eşleri ve Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinde görev yapan kadın öğretmenlerle birlikte zaman zaman çocuklara yönelik ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Feyza Aşgın, “Yetim ve öksüzü ziyaret etmek ve ilgilenmek ahlakımızın bize yüklemiş olduğu bir sorumluluktur. Bu ziyaretlerimizi sadece Ramazan Ayında değil her zaman yapıyoruz” diye konuştu.

Foto Galeri

Feyza Aşgın, yetim ve öksüz çocukları sevindirdi Feyza Aşgın, yetim ve öksüz çocukları sevindirdi Feyza Aşgın, yetim ve öksüz çocukları sevindirdi