Feyza Aşgın bayramda ulu çınarları unutmadı

16 Ağustos 2019 Cuma

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın bayram ziyaretleri yaptı.

Çorum Belediyesi’nin evde bakım hizmeti alan ulu çınarlara ziyaretlerini aksatmadan sürdüren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın bayram öncesinde Sultan Bozdağ ve Bedriye Bıyık’ın evini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Yaşlılarımızın her zaman başımızın üstünde yeri var diyen Feyza Aşgın, onlarla birlikte olmak ve bayramlarını kutlamak bizim için mutluluk verici dedi.

Ziyarette Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın’a Belediye Başkan Yardımcılarının eşleri eşlik etti.

Foto Galeri

Feyza Aşgın bayramda ulu çınarları unutmadı