Fevzi Çakmak 3. Caddenin içme suyu ve yağmur suyu hatları yenilendi

16 Kasım 2020 Pazartesi

Mimarsinan Mahallesi Fevzi Çakmak 3. Caddenin hem içme suyu hemde yağmur suyu hatlarını daha uzun ömürlü olacak şekilde yenilendi.

Çorum Belediyesi Fevzi Çakmak 3. Caddede çalışmalarına yoğun tempo ile devam ediyor. Hem alt yapı hemde üst yapı da çalışmalarını devam eden belediye, yolun daha uzun ömürlü olması için var gücüyle çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü programı dâhilinde asfalt öncesi ömrünü tamamlamış içme suyu şebeke hatlarını, daha uzun ömürlü ve daha sağlıklı olması için polietilen borular ile 380 metre 315’ lik, 400 metre de 110’luk içme suyu hattı yapımını gerçekleştirdi. Bu çalışmalarının yanı sıra yağmur suyu çalışması yapan belediye ekipleri, tekrar asfaltın zarar görmemesi için asfalt serimi yapılmadan önce yağan yağmurlarda yollarda su birikintileri kalmaması için yeni açılacak olan yol ve imar planına göre 15 adet ızgara kolları, Ø600 mm beton boru ile 400 metre atık su hattı yapımını gerçekleştiriyor. İleriye dönük olarak yeni açılacak yollar için 40 metre Ø500 mm beton boru atık su hattı çalışması yapan belediye, çalışmalar bittiğinde daha güvenli, daha sağlıklı ve daha konforlu yolu ve alt yapıyı vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

Foto Galeri

Fevzi Çakmak 3. Caddenin içme suyu ve yağmur suyu hatları yenilendi Fevzi Çakmak 3. Caddenin içme suyu ve yağmur suyu hatları yenilendi Fevzi Çakmak 3. Caddenin içme suyu ve yağmur suyu hatları yenilendi Fevzi Çakmak 3. Caddenin içme suyu ve yağmur suyu hatları yenilendi Fevzi Çakmak 3. Caddenin içme suyu ve yağmur suyu hatları yenilendi Fevzi Çakmak 3. Caddenin içme suyu ve yağmur suyu hatları yenilendi Fevzi Çakmak 3. Caddenin içme suyu ve yağmur suyu hatları yenilendi Fevzi Çakmak 3. Caddenin içme suyu ve yağmur suyu hatları yenilendi