FESTİVALİN AÇILIŞ KOKTEYLİ ÇORUM MÜZESİ’NDE YAPILDI

5 Temmuz 2012 Perşembe

Bu yıl 32.si düzenlenen Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali`nin açılış kokteyli, Çorum Müzesi`nde yapıldı.

Kokteyle Vali Nurullah Çakır, Garnizon Komutanı J. Albay Hakan Saraç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Turhan Candan, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Eski Çorum Milletvekili Adnan Türkoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, artık ülkelerin devletlerin değil kentlerin birbirleri ile yarıştığı bir çağın yaşandığına dikkat çekerek ” Biz de düzenlemiş olduğumuz bu festival programı ile önce Türkiye içinde sonra dünyada Çorum`u en iyi şekilde tanıtabilme çabası içerisindeyiz.

Umarım festivalimiz Çorum`un daha iyi tanıtılması açısından önemli bir kilometre taşı olur. Program açısından daha zengin olan 32. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali ile kentler yarışında Çorum`u bir adım daha öne geçirmeye çalışacağız”; dedi.

Açılış kokteylinde havi fişek gösterisi katılanlar tarafından beğeni ile izlendi. Yabancı ekipler hava fişek gösterisi sırasında bol bol fotoğraf çekindiler.