Festivale gelen ekiplerden Zeki Gül’e ziyaret

24 Haziran 2014 Salı

34. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali`ne katılan yerli ve yabancı ekipler Belediye Başkan Vekili Zeki Gül`ü ziyaret etti.

Çorum`da bulunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden ekipler Başkan Vekili Zeki Gül`e çeşitli hediyeler verdiler.

Festival kapsamında Çorum`a gelen yerli ve yabancı ekiplerin Çorum`u daha iyi tanıdıklarını ve gittikleri yerlerde Çorum`u daha iyi anlatacaklarını ve tanıtacaklarına inandığını belirten Zeki Gül, “Tüm ekiplerimize hoş geldiniz diyorum. İnşallah Çorum`dan güzel duygularla ayrılacaksınız. İnşallah, Çorum`dan hep güzel duygularla bahsedeceksiniz.”; dedi.