26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

Festivalde konserler iptal edildi

21 Temmuz 2015 Salı

Çorum Belediyesi, 35. Hitit Fuar ve Festivali kapsamındaki tüm konser ve eğlenceleri iptal etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Şanlıurfa`nın Suruç ilçesinde meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle 22 Temmuz`da başlayacak olan Hitit Fuar ve Festivali içerisinde yer alan konserlerin iptal edildiğini duyurdu. Suruç`ta meydana gelen menfur saldırının Türkiye`nin birlik ve beraberliğine yönelik bir saldırı olduğunu belirten Külcü, saldırıyı yapanları da lanetledi. Külcü, “Çarşamba günü başlayacak olan festivalimizde ünlü sanatçıların konserleri de yer alıyordu. Ünlü sanatçıların vereceği bu konserleri ileriki tarihlere erteledik. Eğlence ve konserler bu seneki festivalde yer almayacak.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Suruç`taki hain saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.