26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

Festival Açılış Kokteyli Yapıldı

21 Temmuz 2022 Perşembe

Belediyemiz tarafından bu yıl 37’ncisi düzenlenen Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali’nin açılış kokteyli yapıldı.

Çorum Müzesi bahçesinde gerçekleşen açılış kokteyline Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, protokol üyeleri, konuk ressamlar, halk oyunları ekipleri, bando ve mehter ekipleri ile festival kapsamında ilimize gelen gösteri grupları katıldı.

Bu yıl 37’ncisi düzenlenen Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali’ne açılış korteji ile güzel bir başlangıç yaptıklarını belirten Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, konserler ve etkinliklerle dolu dolu festival yaşanacağını söyledi.

Açılış konuşmasının ardından kokteyle katılan konuklarla tek tek ilgilenen Başkan Aşgın, hatıra fotoğrafı çektirdi.  Canlı müzik eşliğinde gerçekleşen program havai fişek gösterileri ile sona erdi.

Foto Galeri