Festival, açılış kokteyli ile başladı

19 Haziran 2014 Perşembe

34. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali, Müze bahçesinde gerçekleştirilen kokteyl ile resmen başladı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı kokteyl renkli görüntülere sahne oldu. Festivale katılan yerli ve yabancı ekiplerin yöresel kıyafetleri ile katıldığı açılış kokteyline Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy, Belediye Başkan Vekili Zeki Gül ve eşi Halime Gül, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu ve Alper Zahir, Belediye Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Sabri Başköy ve Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, konuk ekiplerle tek tek fotoğraf çektirdi. Gecenin sonunda yapılan havai fişek gösterisi ise kokteyle katılanlardan tam not aldı.