26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

Felsefe Atölyesi’nde konu kadınlar günü

13 Mart 2019 Çarşamba

Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi ile Akkent Gençlik Merkezi tarafından ortaklaşa felsefe atölyesi çalışması gerçekleştirildi.

Çorum Belediyesi Velipaşa Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde Aile Eğitim Merkezi idarecisi Zehra Betül Özseçer tarafından gerçekleştirilen Felsefe Atölyesi çalışmasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü konusu ele alındı. Toplumdaki kadın algısı ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün anlam ve önemi üzerine interaktif toplantı yapıldı. Öte yandan kadının ailedeki rolü, kadının toplumdaki rolü ve kadının iş hayatındaki rolü de felsefe atölyesine katılanlar tarafından tartışıldı.