Fatma Başköy ve Hatice Külcü, Engelli Eğitim Merkezi yaz kurslarını ziyaret etti

25 Ağustos 2014 Pazartesi

Belediyemiz Engelli Eğitim Merkezi bünyesinde devam eden yaz kurslarında engelli öğrenciler yeteneklerini geliştirmeye devam ediyor. Merkezde eğitim gören kursiyerleri Vali Sabri Başköy`ün eşi Fatma Başköy ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü ziyaret etti.

Ziyarette engellilerle yakından ilgilenen Başköy ve Külcü, engelli çocuklarla çini yaptı. Engelli çocukların söyledikleri türkü ve şarkıları da dinleyen Başköy ve Külcü, onların yaptıkları yiyeceklerden de tattılar. Başköy ve Külcü, merkez yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler de aldı.