Fatih Koca mest etti

20 Aralık 2019 Cuma

Belediyemiz tarafından Hz. Mevlana’nın 746. Vuslat Yıldönümü (Şeb-i Arûs) nedeniyle düzenlenen anma etkinlikleri çerçevesinde Fatih Koca Çorumlularla buluştu.

Hz. Mevlana’yı anma etkinlikleri kapsamında 2008 yılından itibaren TRT 1, TRT AVAZ ve TRT DİYANET’te Ramazan Programlarının değişmez ismi olan ve Ülkemiz Hâfız ve Mûsikîşinaslarının konuk olduğu TRT DİYANET’te yaptığı “Bâd-ı Sabâ” programı büyük beğeni toplayan sanatçı Fatih Koca sevilen eserleriyle Çorumlularla buluştu.  Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Vali Mustafa Çiftçi, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Müftü Muharrem Biçer, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren konserde Fatih Koca seslendirdiği ilahilerle gönüllere taht kurdu. Gecede aynı zamanda Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürümüz Hasan Tomuk ve gecenin sunuculuğunu yapan Abdulkerim Tiryaki Hz. Mevlana’ya ait şiirleri seslendirdi.

Konserin arından Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın beraberinde Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ile birlikte sahneye çıkarak Fatih Koca’ya konser için teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Foto Galeri