Farkındayım, eğitim her engeli aşar

8 Aralık 2014 Pazartesi

Belediyemiz bünyesinde yer alan gençlik merkezlerinde eğitim gören gençler, engelliliğe dikkat çekmek için farklı bir uygulama gerçekleştirdi.

Engelli Eğitim Merkezi öğrencileri ve Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerinin de katıldığı uygulama ile trafikte engellilerin karşılaştığı sorunlara dikkat çeken gençler, araç sürücülerine şeker, kolonya ve magnet dağıttı. Trafikte engellerin kaldırılması için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen gençler, “Bizlere yayalar ve araç sahipleri de katılınca sesimiz daha bir gür çıktı. İnşallah bu uygulamamız tüm Çorum`a oradan da tüm Türkiye`ye yayılır, örnek olur.”; dedi.