Fair-Play Kervanından Başkan Külcü'ye ziyaret

28 Ekim 2016 Cuma

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Üniversitelerde fair­play felsefesinin yayılmasına yönelik olarak Çorum’a gelen Fair­Play Kervanı heyeti, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, heyete çalışmalarında başarılar diledi.

Fair Play Üniversiteler Kervanı Avrupa Fair Play Birliği 2. Başkanı Erdoğan Arıpınar ziyarette yaptığı konuşmada, “Üniversite Fair­Play Kervanı”; kapsamında 2016 yılı ikinci bölüm çalışmalarının Hitit Üniversitesi`nde başlaması nedeniyle Çorum’da bulunuyoruz. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.

Heyet ziyarette Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye, destekten dolayı fair-play rozeti ve hizmet madalyası hediye etti.