Esnafımız "Evet" diyor

8 Mayıs 2017 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Albayrak Sokak, Taşhan Caddesi ve Cami Kebir Sokak esnafını ziyarete ederek esnafa bereketli kazançlar diledi.

Başkan Külcü’ye ziyarette esnafın ilgilisi yoğun oldu. Ziyaret ettiği esnafla tek tek sohbet eden Başkan Külcü, “Ekonominin temeli güvendir. Bizde esnafımıza güveniyoruz. Esnafımızı bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda da halkımız ülkemiz için doğru olanı isteyecektir. Halkamız EVET diyecek.” dedi.

AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye ekonomisinin 3-4 kat büyüdüğüne dikkat çeken Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,“Vatandaşlarımızın imkanlarıarttı. Refah düzeyi yükseldi. Bizim milletimiz basiret sahibidir. Günü gelince akl-ıselim bir şekilde kararını verir. 16 Nisan’da da ne yapacağını çok iyi bilir. Milletimize güveniyoruz” dedi.

Foto Galeri