ESNAFIMIZ BU FIRSATI KAÇIRMASIN

9 Temmuz 2012 Pazartesi

Temmuz ayı Belediye Meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bu artık son şans. Başka hiçbir proje Küçük Sanayi Sitesi`ne (KSS) taşınmaya elvermeyecek. Esnafımız bu fırsatı iyi değerlendirmeli”; dedi.

Küçük Sanayi Sitesi`ni Ankara Yolu`na bağlayan noktada, yeni dükkan alanları işaretleyen imar komisyon kararının Belediye Meclisi tarafından kabul edilmesi üzerine bir yıl içerisinde tamamlanan 162 işyerini örnek göstererek bu kooperatif çalışmasının Türkiye`ye örnek bir başarıya imza attığını vurguladı.

“Küçük Sanayi`de yerimiz yok diyenler dükkan sahibi olabilecek. Ayrıca yıllardır yılan hikayesine dönen, KSS`nin Ankara Yolu`na bağlanma problemi de bu çalışma ile ortadan kalkacak.”; diyen Külcü, 162 dükkanın yapımı sırasında da pek çok dedikoduların üretildiğini, yine aynı söylemlerin devam etme ihtimalinin yüksek olduğunu hatırlatarak, dükkanların bir yıl içerisinde tamamlanacağını, sanayi esnafı açısından kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu sözlerine ekledi.