Esnafa, maske ve el solüsyonu dağıtımı devam ediyor

30 Nisan 2020 Perşembe

Belediyemiz, esnafa maske ve el solüsyonu dağıtımını tüm hızıyla sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler esnafı tek tek dolaşarak maske ve el solüsyonu dağıtımını devam ettiriyor.

Koronavirüsle mücadele kapsamında kamu kuruluşları, otobüsler, caddeler ve toplu kullanım alanlarında dezenfekte çalışmasına tüm hızıyla devam eden belediyemiz, ticari faaliyetlerine devam eden esnafa yönelik de maske ve el solüsyonu dağıtımına devam ediyor. Ekipler ziyaret ettikleri esnafa ayrıca Başkan Aşgın’ın selamını ileterek Ramazan imsakiyesi de vermeyi ihmal etmiyor.

Salgından esnafın ve vatandaşların zarar görmemesi için tedbirleri en üst düzeyde aldıklarını belirten Belediye Başkanınız Dr. Halil İbrahim Aşgın, bu dağıtımlar esnasında koronavirüsle ilgili esnafa bilgiler verdiklerini dile getirdi.

Kendilerine yönelik yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini dile getiren esnaf da tüm bu hizmetler nedeniyle başta Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Foto Galeri

Esnafa, maske ve el solüsyonu dağıtımı devam ediyor Esnafa, maske ve el solüsyonu dağıtımı devam ediyor Esnafa, maske ve el solüsyonu dağıtımı devam ediyor Esnafa, maske ve el solüsyonu dağıtımı devam ediyor Esnafa, maske ve el solüsyonu dağıtımı devam ediyor Esnafa, maske ve el solüsyonu dağıtımı devam ediyor Esnafa, maske ve el solüsyonu dağıtımı devam ediyor Esnafa, maske ve el solüsyonu dağıtımı devam ediyor