Esnaf dostu bir belediye olmaya devam edeceğiz

3 Nisan 2014 Perşembe

Esnaf odalarının başkanları Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek, Bakkallar ve Bayiler Oda Başkanı Özkan Şanal, Aşçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Necati Şimşek ve oda yönetim kurulu üyeleri Başkan Külcü`ye yeni dönemde başarılar diledi.

Oda temsilcileri adına konuşan Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek, sonucu belli olan bir seçime girdiklerini belirterek “Allah hayırlı uğurlu etsin. Geçmişi örnek alarak, gelecekte de daha iyi hizmetler yapacağınıza inanıyorum. İnşallah yeni döneminizde de Çorum`a en güzel şekilde hizmet edeceksiniz.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirterek, ilk ziyaret eden heyetin esnaf heyeti olmasının kendisi için ayrı bir önem taşıdığının altını çizdi. Külcü, “5 yıllık hizmet süresince her zaman esnafın yanında yer aldık. Seçim çalışmalarımızda bunu fazlasıyla gördük. Dün de esnaf dostuyduk, önümüzdeki süreçte de bu durum artarak devam edecek.”; dedi.

Düzenleyici faaliyetlerin hayata geçirilmesinin zor ve riskli olduğunun altını çizen Külcü, her zaman esnaf ve temsilcileri ile istişareler yaparak, hizmetleri hayata geçirdiklerini, böyle davranmakla da en iyi ve memnun edici sonuçları aldıklarını kaydetti.

Yeni dönemde de bu yolu esnafla birlikte yürümeye devam edeceklerinin altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ziyaret nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.