Esnaf, Başkan Gül’ü gülle karşıladı

18 Nisan 2018 Çarşamba

Belediye Başkanı Zeki Gül esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Osmancık Caddesinde esnaf ziyaretine devam eden Başkan Gül’ü, gülle karşıladı.

Göreve geldikten sonra esnafa büyük önem veren ve her fırsatta esnafa yönelik ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Zeki Gül, Osmancık Caddesi esnafını unutmadı. Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit ile birlikte Osmancık Caddesi esnafını ziyaret eden Belediye Başkanı Zeki Gül, esnafla sohbet etti.

Osmancık Caddesi esnafı kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür ettiler.

Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafın yanında olacaklarını belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Foto Galeri

Esnaf, Başkan Gül’ü gülle karşıladı Esnaf, Başkan Gül’ü gülle karşıladı Esnaf, Başkan Gül’ü gülle karşıladı Esnaf, Başkan Gül’ü gülle karşıladı Esnaf, Başkan Gül’ü gülle karşıladı Esnaf, Başkan Gül’ü gülle karşıladı Esnaf, Başkan Gül’ü gülle karşıladı Esnaf, Başkan Gül’ü gülle karşıladı Esnaf, Başkan Gül’ü gülle karşıladı Esnaf, Başkan Gül’ü gülle karşıladı Esnaf, Başkan Gül’ü gülle karşıladı Esnaf, Başkan Gül’ü gülle karşıladı Esnaf, Başkan Gül’ü gülle karşıladı Esnaf, Başkan Gül’ü gülle karşıladı