Eskiekin yolu genişletiliyor

16 Eylül 2014 Salı

Belediyemiz, Eskiekin yolu olarak da bilinen Ekin Caddesi’ni genişletiyor.25 metreye çıkarılacak olan mevcut yol Kapaklı 4. Cadde ve Ata Caddesi’ne bağlamış olacak.

Geçtiğimiz yıl da Kapaklı 4. Cadde`yi genişleterek hizmete sunduklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Eskiekinyolunda da imar değişikliği yapıldığı ve bu değişiklik sonucunda yolun 25 metreye çıkarıldığını söyledi. Yol genişletme çalışmalarının ardından caddenin bütün alt yapısının yenileneceğini anlatan Zahir, “Alt yapı tamamlandıktan sonra 1.200 metre uzunluğundaki caddeye yaklaşık 3.000 ton civarında sıcak asfalt serimi yapılacak.” diye konuştu.

Ekin Caddesi`ni genellikle ağır vasıta araçların kullandığına dikkat çeken Başkan Yardımcısı Zahir, “Dairesel Çevre Yolu olarak da bilinen yolun genişliği önemliydi. Biz de bunu gözardı etmedik. Yolu kullanan herkes özellikle de ağır vasıta şoförleri bu düzenlemeden memnun kalacak. Ekiplerimiz son derece hızlı çalışıyor. Yolu kısa sürede genişleterek hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” dedi.