Eski Çorum Müftüsü Ahmet Çelik’ten Külcü’ye ziyareti

15 Haziran 2017 Perşembe

Gaziantep Müftüsü Ahmet Çelik, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti. Eski Çorum Müftüsü de olan Ahmet Çelik, 2009-2011 yılları arasında Çorum’da görev yaptığı dönemde çok güzel dostluklar edindiğini belirterek Çorum’un kendisi için ayrı bir yerinin olduğunu söyledi.

İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın ve müftü yardımcısı Abdullah Pamukoğlu’yla birlikte Başkan Külcü’yü ziyaret eden Gaziantep Müftüsü Ahmet Çelik, yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet ifade eden Başkan Külcü de Ahmet Çelik’e görevinde başarılar diledi.