Ertuğrul Erkişi’nin Kutlu Doğum Konseri mest etti

11 Nisan 2013 Perşembe

Belediyemiz, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Ertuğrul Erkişi konseri düzenledi.

Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Musikisinin sevilen ismi, hemşehrimiz Ertuğrul Erkişi, sahne aldığı konser okuduğu eşsiz eserlerle davetlileri mest etti.

Çorumlu sanatseverlerini Devlet Tiyatro Salonu`nu tamamen doldurduğu Ertuğrul Erkişi konserinde izleyenler sahnede söylenen eserlere eşlik etti.

Vali Sabri Başköy`ün eşi Fatma Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü, Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve çok sayıda davetlinin katıldığı konser sonunda Başkan Yardımcısı Zeki Gül, günün anısına Ertuğrul Erkişi`ye çiçek takdim etti.