Ersoy’dan Başkan Külcü'ye ziyaret

25 Mart 2015 Çarşamba

AK Parti Milletvekili Aday Adayı, Eski Çorum Belediye Başkanı Prof. Dr. Arif Ersoy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Belediye başkanlığı görevinin siyasetin en zor ama en önemli halkalarından birisi olduğunu ifade eden Ersoy, “Sizi seçenlerle iç içesiniz. Vatandaşların sorunlarını getirdiği ilk yer belediyelerdir”; dedi.

Çorum`un gerek ekonomik, gerekse sosyal alanda çok önemli bir mesafe kat ettiğini belirten Ersoy, “Hemşehrilerimiz davet etti, biz de davete icabet ettik. Çorum`u TBMM`de temsil etme yetkisi bizlere verilirse şehrin gelişmesi adına her türlü çalışmayı yapacağız. 7 Haziran seçimleri hem Türkiye, hem de bölgemiz için tarihi bir öneme sahip. Bu seçimden sonra Türkiye, şanına yakışır şekilde demokratik ve özgürlükçü bir anayasa çıkartacak”; dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muzaffer Külcü ise, “Hem belediyemiz hem de partimize hoş geldiniz. Belediyecilik ile ilgili sözleriniz, duygularımıza tercüman olan ifadelerdir. Belediyeler, sorumluluk yükünün en ağır olduğu yerlerden birisidir. Bayrağı sizden aldığımız yerden daha ileriye taşımaya gayret ediyoruz”; şeklinde konuştu.

Külcü, “Fitne odakları boş durmuyor. Kendi içimizde daha dikkatli ve uyanık olmalıyız. Birliğimize ve beraberliğimize zarar getiren süreçten uzak durmalıyız”; dedi.