Eroğlu'ndan Belediye'ye tam not

7 Mart 2016 Pazartesi

Toplu temel atma ve açılış töreni için Çorum’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi’nde “Aşmak İçin Hareket” adlı etkinliğe katıldı.

Engelli sandalyesine oturarak engelli sporcularla birlikte spor yapan Bakan Eroğlu, AK Parti’nin sosyal devlet anlayışına önem verdiğini, sosyal projeler için ayrılan bütçenin kendi dönemlerinde 30 kat arttığını söyledi. Buhara Kültür Merkezi’nin örnek bir merkez olduğunu vurgulayan Bakan Eroğlu, “Böyle bir tesisi yaptığı için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu faaliyetler, açmış olduğumuz tesislerden daha önemli.” dedi.

Daha sonra Buhara Kültür Merkezi’ni gezen Bakan Eroğlu, Down Sendromlular Dünya Şampiyonasında çift bayanlarda dünya ikincisi olan Merve Peker ile masa tenisi oynadı.