Erdoğan, Asım’ın Nesli’nin ustası

13 Aralık 2014 Cumartesi

“Asım’ın Neslinden Bir Büyük Usta: Recep Tayyip Erdoğan”adlı kitabın yazarı Tahir Fatih Andı, Çorum Belediyesi tarafından Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çorum Şubesi işbirliği ile düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansta konuşan Tahir Fatih Andı, “Minnet borcuyla değil, hizmet borcuyla yola çıktık. Recep Tayyip Erdoğan, Asım’ın neslinin önemli yolcularından birisidir.” dedi.

Asım’ın neslinin, hizmet eden ve geleceği aydınlatan bir nesil olduğunu, bugün ifade edilen Yeni Türkiye olgusunun da Necip Fazıl, Mehmet Akif Ersoy’la birlikte Asım’ın Neslinden olan pek çok insan tarafından ifade edildiğini hatırlatan Andı, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu yolun ustasıdır. Asım’ın Nesline hizmet, bu yolun öncülerine hizmet etmekle başlar.” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Musatfa Ercan ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı konferansın sonunda Turhan Candan, Tahir Fatih Andı’ya çiçek takdim etti.

Andı, daha sonra kitaplarını da imzaladı.