Erbakan Vakfı'ndan Başkan Külcü'ye teşekkür ziyaret

9 Kasım 2016 Çarşamba

Erbakan Vakfı Çorum Şube Başkanı Yakup Taş ve yönetim kurul üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay Eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan`ın isminin bir caddeye verilmesi nedeniyle Başkan Külcü ve belediye meclis üyelerine teşekkür eden Yakup Taş, Başkan Külcü`ye bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada Erbakan Vakfı yöneticilerine başarılar dileyerek ” Merhum, Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamız Türkiye siyasetine damga vurmuş çok önemli bir şahsiyet. Biz de Çorum Belediyesi olarak O`nun ismini unutturmamak için yeni yapmış olduğumuz bir caddemize ismini verdik.”; dedi.