Engelsiz pasta süsleme yarışması

16 Mayıs 2016 Pazartesi

Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri arasında pasta süsleme yarışması düzenlendi. Yarışmada engelli bireyler pasta süslemedeki becerilerin sergiledi.

34 öğrenci, yaptıkları birbirinden renkli ve güzel pastalarla kıyasıya yarıştı. Engelli öğrenciler pastaları süslerken arkadaşları, eğitmenleri ve aileleri ile hoş vakit geçirdi, doyasıya eğlendi. Yarışmaya katılan pastaları İl Genel Meclis Başkan Yardımcısı Yurdanur Özzehinli, Türkiye Sakatlar Federasyonu İl Temsilcisi, Beyaz Ay Dernek Başkanı Neslihan Hüsülüoğulları, Hitit Üniversitesi Seramik Bölümü Öğretim Görevlisi Selma Yılmaz ve Hitit Üniversitesi Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Selen Özakar Akça`dan oluşan jüri üyeleri değerlendi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere Çorum Belediyesi Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu ve diğer konuklar tarafından çeşitli hediyelerle birlikte katılım belgesi verildi.