21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

Engelsiz Masal Kahramanları Tiyatrosu Öğrencilerle Buluşuyor Projesi Elektronik Malzeme Alım İlanı

9 Ekim 2015 Cuma

ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI’ NDAN

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI İLE BELEDİYEMİZ İŞBİRLİĞİNDE DÜZENLENEN “ENGELSİZ MASAL KAHRAMANLARI TİYATROSU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR” PROJESİ KAPSAMINDA KULLANILMAK ÜZERE AŞAĞIDA BELİRTİLEN MİKTARLARDA ELEKTRONİK MALZEMELERİ DOĞRUDAN TEMİN YOLU İLE SATIN ALINACAKTIR.

1 ADET SES MİKSERİ

1 ADET AKTİF KABİN

1 ADET TELSİZ MİKROFON

1 ADET LAZER POINTER

1 ADET MÜZİK PANOSU

1 ADET VİDEO KAMERA

İLGİLİ TEKLİF MEKTUBU VE TEKNİK ŞARTNAMESİ 16.10.2015 CUMA GÜNÜ SAAT 14.00’E KADAR TESİSLER MÜDÜRLÜĞÜNDEN TEMİN EDİLEBİLİR.