Engelsiz gençlerden yarı yıl etkinliği

17 Ocak 2020 Cuma

Belediyemizin Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, hazırladıkları gösterilerle yarıyıl etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, 17 Ocak Cuma günü saat 14.00’da Buhara Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Belediyemizin Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde 200 engelli gencin kurslara devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, 24 branş ve 19 farklı kursa katıldıklarını söyledi. Bilgisayar, okuma-yazma, aşçılık, çini, seramik gibi pek çok alanda kurslara katılan öğrencilerin gösterisine tüm Çorum halkını davet eden Başkan Aşgın, ” Gençlerimiz, Türkiye’nin yöresel halk oyunlarından Kafkas, Çayda Çıra, Atabarı, Roman ve Misket gibi oyunları sergileyecek, şarkılar söyleyecek. Bu güzellikleri izlemeye tüm Çorum halkını davet ediyorum.” dedi.

Engelsiz gençlerden yarı yıl etkinliği