32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

Engelliler gençler, haftalarını kutladı

16 Mayıs 2015 Cumartesi

Belediyemiz Engelli Eğitim Merkezi, Engelliler Haftasını kutladı. Yavuz Sultan Selim Ortaokulu Müdür yardımcısı ile özel eğitim sınıfı öğrencileri engelli gençleri düzenlenen programda yalnız bırakmadı.

Merkezde biraraya gelen gençler, hep birlikte patik baskı yaptı. Rengarenkbaskıyı engelliler haftası hatırası olarak saklayacaklarını belirten engelli gençler daha sonra merkezin bahçesinde oluşturdukları hobi bahçesine sebze fidesi dikti.Eğlenceli bir gün geçiren gençler, kendilerini yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür etti.