Engelli Okulu için ilk adım atıldı

3 Şubat 2015 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yapımı için söz verdikleri engelli okulu için arsa tespiti yaptıklarını söyledi.

Gülabibey Mahallesi`nde bulunan Ertuğrul Gazi Ortaokulu`nun alt kısmında yer alan alana Engelli Okulu inşa edileceğini ifade eden Başkan Külcü, Meclis gündemine gelen imar düzenlemesinin oy birliği ile kabul edildiğini ifade ederek “Çorum kamuoyunun ve özellikle engelli ailelerinin merak ve heyecanla beklediği kararla birlikte Çorum`un önemli ihtiyaçları arasında yer alan engelli okulu meselesi de çözüme kavuşmuş olacak.”; dedi.