Engelli öğrencilerinden fidan dikimi etkinliği

16 Mayıs 2017 Salı

Engelli öğrenciler, çevreye ve doğaya duyarlılık örneği göstererek Sıklık Tabiat parkına fidan dikimi gerçekleştirdi.
Belediyemiz, Kent Konseyi ve Beyazay Derneği’nin öncülüğünde Sıklık Tabiat parkında gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliğine belediyemiz Rehabilitasyon Merkezi ve Zübeyde Hanım İş Okulu öğrencileri hem fidan dikti hem de gönüllerince eğlendi.

Fidan Dikimine, Orman İşletme Müdürü Erkan Yurt, Çorum Beyazay Derneği Başkanı Neslihan Akkuş Hüsülüoğullu, Zübeyde Hanım İş Okulu Müdürü Mehmet Ali Kurt, Belediyemiz Engelli Eğitim Merkezi İdarecisi Mustafa Yüztgenç katıldı.