20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Engelli öğrenciler Kızılay Haftasını kutladı

12 Kasım 2015 Perşembe

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi öğrencileri Kızılay haftasını çeşitli etkinliklerle kutladı.

Türk Kızılay’ı Çorum Şubesi, Engelli Eğitim Merkezi ve Hitit Üniversitesi Kızılay Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen programda öğrenciler kızılay konulu şiirler okudu. Engelli korosunun seslendirdiği bir birinden güzel şarkılar izleyenlerden büyük alkış aldı.

Etkinlikte engelli öğrencilerin Kızılay haftasına özel yaptıkları resim yarışmasın da dereceye girenlere hediyeler verilirken, Engelli Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından Kızılay logolu nakış işlemeli pano Türk Kızılay’ı Çorum Şubesi temsilcisi Özkan Kuyumcu’ya Engelli Eğitim Merkezi yöneticisi Hülya Örs tarafından hediye edildi.