Engelli öğrenciler gönüllerince eğlendi

29 Mayıs 2017 Pazartesi

Engel tanımadılar
Engellilere yönelik yaptığı hizmetleri ile adından söz ettiren Belediyemiz Engelliler Haftasını da çeşitli etkiliklerle kutlamaya devam ediyor.

Belediyemiz Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri Sıklık Tabiat Parkı’nda düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendi. Pikniğe Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Engelli Eğitim Merkezi Koordinatörü Mustafa Yüztgenç, eğitmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler Sıklık Tabiat Parkı’nda doğa yürüyüşü yaptıktan sonra, oyun alanında çeşitli oyunlar oynadı. Pikniğe katılan engelli öğrenciler bizleri bu imkanı veren Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye teşekkür ediyoruz dedi.