Engelli gençlerden Başkan Külcü'ye ziyaret

15 Mart 2016 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, geçtiğimiz aylarda nikahını kıydığı engelli gençleri makamında ağırladı. Çorum`da evlendikten sonra Samsun`a yerleşen engelli gençler, ziyaret amacıyla geldikleri Çorum`da Başkan Külcü`yü de ziyaret ederek hediye takdim etti.

Çorumlu Meryem Ekti ile Samsunlu olan damat Yüksel Ekti, bu zamana kadar kendilerine verdiği destekler nedeniyle Başkan Külcü`ye teşekkür etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün kendileri ile çok yakından ilgilendiğini ifade eden genç çift ziyarette yaptığı konuşmada “Başkanımız Samsun’a yerleşmemize rağmen bizleri unutmadı ve bizim mutluluğumuza mutluluk katarak bize düğün hediyesi olarak iki kişilik engelli akülü arabası hediye etmişti. Bizde kendilerine teşekkür etmek için geldik. Bizlere yaptığı herşey için çok Başkanımıza teşekkür ediyoruz”; diye konuştu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de engelli gence ziyaretleri için teşekkür ederek gençlere başarılar diledi.