Engelli gençler göz doldurdu

4 Aralık 2014 Perşembe

Dünya Engelliler Günü’nde Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi’nin ziyaretçileri vardı.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Rıza Ekmekyapar,Belediye Sosyal İşler Müdürü Cengiz Özkader, Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi’ndeki gençlerle birlikte engelli gençlerin fırsat verilirse neleri başarabildiğini yerinde gördü.

Engelli gençler, merkezin müdürü Zehra Betül Özseçer ile birlikte misafirlerini kapıda karşıladı, sonra da misafirlerine merkezi gezdirdi. Önce resim ve çini sergisi ziyaret edildi. Ardından müzik sınıfında engelli gençlerin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar, türküler dinlenildi.Başkan Yardımcısı Candan ve Milli Eğitim Müdürü Büyük detürkülere eşlik etti.

Candan ile birlikte diğer ziyaretçiler gençlerin müzik performansına hayran kalarak, onları tebrik etti.

Merkezde eğitim alan gençler, misafirlerine ikramda bulunmayı ihmal etmedi. Kokteyl esnasında Engelli Eğitim Merkezi öğrencilerinden Vural Kamış bağlama eşliğinde türkü söylerken hem ziyaretçiler hem de öğrenciler doyasıya eğlendi.