Engelli eğitim merkezinde yaz kursları başladı

3 Temmuz 2014 Perşembe

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi`nde yaz kursları başladı. Belediye tarafından engellilere yönelik inşa edilen ve örnek bir uygulama olarak diğer belediyeler tarafından da örnek alınan Engelli Eğitim Merkezi`ne eğitim öğretim yılının sona vermesiyle birlikte yaz kursları başladı.

Step-aeorobik, nakış, bilgisayar, aşçılık, seramik, çini, müzik, özel eğitim gerektiren bireylere aile desteği ve masa tenisi branşlarında toplam 236 engelli vatandaş yaz kurslarına katılıyro. 14 yaş ve üzeri engelli vatandaşlara kurs veriliyor.

Kursiyerler evlerinden servis ile alınıp kurs bitiminde yine ücretsiz olarak evlerine bırakılıyor.