Engelli Eğitim Merkezi’nde kadınlar günü kutlaması

11 Mart 2016 Cuma

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi`nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nde kadınlara yönelik program düzenlendi.

Pedagog Gül Elmasmerkezde `Kadın Mutluysa Herkes Mutludur` konulu seminer verdi. Elmas, kadınların hayatın içerisinde ki önemine ve mutlu, huzurlu bir yaşamda üstlendikleri kilit role vurgu yaptı. Program, engel(siz) korosunun şarkıları ve düzenlenen mini parodi iledevam etti.

Öğrenci velisi kadınların katıldığı programda, merkez öğrencilerinden Doğan Gedik ve Burcu Uçar`ın okudukları şiir büyük beğeni toplarken Bekir Madan`ın kaleme aldığı yazının seslendirildiği sırada katılanlar duygulu anlar yaşadı. Program sonunda katılımcı kadın velilere karanfil dağıtıldı.