Engelli Eğitim Merkezi’nde diş taraması

24 Aralık 2015 Perşembe

Belediyemiz Engelli Eğitim Merkezi`nde, ÇorumAğız ve Diş Sağlığı Merkezi`nin desteğiyle ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı.

Diş Hekimi Elif Aydoğan, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezinde eğitim alanengelli öğrencilere diş taraması öncesi diş sağlığı, diş bakımı, diş ve diş eti hastalıkları konusunda sunum yaptı. Aydoğan, öğrencilere ağız ve diş sağlığı, diş bakımı konusunda önemli bilgiler verdi ve öğrencilerin sorularını cevapladı.

Hiş hekimi Elif Aydoğan, engelli eğitim merkezindeki bütün öğrencilere tek tek diş taraması yaptı. Yapılan taramanınardından öğrencilere diş macunu hediye edildi.