31°C parçalı bulutlu

31°C parçalı bulutlu

ENGELLERİ AŞMAK İÇİN BULUŞTULAR

25 Temmuz 2011 Pazartesi

Belediyemiz ve Kent Konseyi tarafından ortaklaşa düzenlenen 2’nci Geleneksel Motorcular Buluşması, engelliler adına gerçekleştirildi. Engellilik konusuna dikkat çekmek için, “Dikkat rahatsız edecekler” sloganıyla Çorum’da bir araya gelen yaklaşık 200 kişilik motosikletli grup şehir turu attı.

Fuar alanında saat 12.00’da toplanan grupta Türkiye’nin dört bir yanından gelen motorculara, Çorumlu motor severler de katıldı.

Engellilerin de eşlik ettiği buluşmada, şehir turu atarak, engellilik konusuna dikkat çeken motorcular, Kültür Park Anfi Tiyatro’da düzenlenen konsere katıldı. Can Koray ve Soul Sound grubunun verdiği konserle eğlenen motor severler daha sonra memleketlerine gitmek üzere yola çıktı.

Oldukça renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, insanların engellilik konusuna karşı daha duyarlı olması gerektiği vurgulanırken, konser alanında motorculara hitap eden Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çorum Belediyesi olarak engellilik konusunun her zaman öncelikleri olduğunu ifade etti, Çorum Belediyesi`nin engellilere yönelik yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi.

Çorum Kent Konseyi Başkanı İsmail Akgöz de konuşmasında, geleneksel hale gelen Motorcular Buluşması’na emeği geçenleri tebrik ederek, önemli bir amaç için bir araya gelmiş olmanın önemine değindi.