ENES ÜNSAL, 23 NİSAN’IN BELEDİYE BAŞKANI OLDU

24 Nisan 2012 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Toprak Sanayi İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerini kabul etti. Başkan Külcü, ziyarette makamını Toprak Sanayi İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencisi Enes Ünsal`a devretti. 23 Nisan`ın Belediye Başkanı Enes Ünsal, belediye birim amirlerine kendi okulu ve mahallesi ile ilgili talimatlar yağdırdı.

Çorum Belediyesi`nin her geçen gün park ve yeşil alan sayısını artırdığını vurgulayan sembolik Belediye Başkanı Enes Ünsal, ancak bu parkların ve parklardaki spor aleti sayısının yeterli olmadığını, bunların sayısının artırılması istedi. İkbal Kent, Gülşehir konutları ve Güldane Hatun Camii Parkı`nın yenilenmesini ve bu parklara da spor aletlerinin konulması talimatını Veteriner İşleri Müdür Vekili Zübeyir Tuncel`e veren Ünsal, çalışmaların takipçisi olacağını da belirtti.

Başkan Yardımcısı Alper Zahir`e de özellikle Osmancık Caddesi`nin yenilenmesi ve Adnan Özejder Caddesi`nde sık sık meydana gelen kazaların önlenmesi için kasis ve hız kesici konması talimatını veren 23 Nisan`ın sembolik Belediye Başkanı Enes Ünsal, yapımı devam eden yollardaki çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Ünsal, Başkan Yardımcısı Turhan Candan`ı da arayarak Çorum`un temizlik çalışmaları konusunda bilgi aldı.