Emretmek için değil, hizmetkar olmak için varız

18 Mart 2014 Salı

Belediyemiz tarafından yapılan Akkent Mahallesi Kültür Merkezi coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Bölge sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği bir törende konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Biz millete emretmek için değil, hizmetkar olmak için varız.” dedi.

Soğuk havaya rağmen açılışın yapılacağı alanı dolduran çok sayıda Akkentli kadın ve çocuk, Başkan Külcü`ye sevgi gösterilerinde bulundu. TBMM İdare Amiri-AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Meclis Üyesi adayları, partililer ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı programda Mahalle Kültür Merkezlerinin fikir annesi olan Hatice Külcü, eşi Muzaffer Külcü’yü yalnız bırakmadı.

Eşi Hatice Külcü ile birlikte kürsüye çıkarak bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, mahalle kültür merkezleri ile hizmeti Çorumluların ayağına götürdüklerini söyledi. “Biz emretmek için değil, millete hizmetkar olmak için varız.” diyen Külcü, “Yaptığımız çalışmaların tamamında önceliği kadın, çocuk, genç ve engellilere verdik. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Mahalle Kültür Merkezlerimiz Akkent Mahallemizdeki kadınlarımız ve gençlerimize hizmet edecek. Kadınlarımız, meslek edindirme ve beceri kurslarıyla ailelerine katkı sağlayacak, gençlerimiz de okul dışı etkinliklerle hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerini en üst düzeyde tamamlayacakla. Kültür Merkezimizi tüm mahalle sakinlerine hayırlı olsun.”; dedi.