Emre'den Başkan Külcü'ye ziyaret

5 Şubat 2016 Cuma

Çorum Eski Emniyet Müdürü ve Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Necmettin Emre Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun da bulunduğu ziyarette konuşan Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Necmettin Emre, Çorum’da Emniyet müdürlüğü yaptığım süre içerisinde güçlü ve samimi dostluklar edindik. Dostlarımızla bir araya geldiğim için mutluyum. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye çalışmalarında başarılar diliyor, kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bütün kurumlarımızla olduğu gibi Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Necmettin Emre ile birlik ve beraberlik içinde güzel hizmetlerde bulunduk. Şehrimizde güzel çalışmalar yaptık. Bu çalışmaları Emniyet Müdürümüz Murat Kolcu ile devam ettiriyoruz. Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Sayın Necmettin Emre’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.