Emniyet Müdürü Tarancı’dan Külcü’ye ziyaret

23 Mayıs 2014 Cuma

İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, görevini Halil İbrahim Doğan`dan teslim aldıktan sonra Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Tarancı, Başkan Külcü`yü ziyaretinde yaptığı konuşmada hiçbir hizmette herhangi bir eksiklik ya da aksaklık olmaksızın emniyet teşkilatının çalışmalarına devam edeceğini, toplumun tüm kesimleriyle iletişim ve istişare halinde olacaklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı`ya yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum`un huzurlu bir şehir olduğunu vurguladı. Çorum halkının, STK`larla ve diğer kamu kurumlarıyla birlikte şehrin huzuru ve gelişimi için çalıştığının altını çizen Külcü, Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı`ya yeni görevinde başarılar diledi.