Emlak Vergisinde son gün 30 Kasım

23 Kasım 2020 Pazartesi

Belediyemizden yapılan açıklamada emlak, işyeri çevre temizlik ve ilan reklam (tabela) vergilerinin ikinci taksidinin son ödeme gününün 30 Kasım olduğu hatırlatıldı.

Her yıl iki taksit halinde ödenen emlak vergisinin ikinci taksidinin son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu ifade eden Belediye Başkan Yardımcımız Lemzi Çöplü, vatandaşlarımızın ödemeler konusunda sıkıntı yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını istedi. Çöplü, ödemelerin belediye veznelerinden, Halk Bank, Deniz Bank gişelerinden, tahsilat ve erişim noktalarından ve PTT şubelerinden yapılacağı gibi belediyenin www.corum.bel.tr resmi internet sayfasından da online olarak da yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Emlak Vergisinde son gün 30 Kasım Emlak Vergisinde son gün 30 Kasım