23°C parçalı bulutlu

23°C parçalı bulutlu

Emlak Vergisi Beyannamesi vermeyi unutmayın

25 Aralık 2018 Salı

Çorum Belediyesi, 2018 yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde vatandaşları emlak vergisi beyannamesi konusunda uyardı.

Çorum Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Arsa veya arazi iken üzerine bina yapılarak veya imar uygulaması neticesinde vasfı değişen gayrimenkullerin değişiklik beyanlarının da belediyeye bildirilmesi zorunludur. Ayrıca satın alınan gayrimenkullerin tapunun el değiştirdiği yıl içerisinde yine Belediye’ye Emlak Vergisi Beyannamesi ile bildirilmesi gerekmektedir. 31 Aralık 2018 Pazartesi günü mesai bitine kadar Emlak Vergisi Beyannamesi verilmesi gerekmektedir. Bu işlemleri yapmayanlar vergi cezasına ve gecikme cezalarına maruz kalmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Emlak Vergisi Beyannamesi vermeyi unutmayın