Emlak Vergi ve İşyerlerine  ait Çevre Temizlik Vergilerinin 1. Taksiti  31 Mayıs 2012  Perşembe   günü  mesai bitiminde sona erecektir.

22 Mayıs 2012 Salı

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

1319 sayılı Emlak Vergi Kanunu ve 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu gereğince alınmakta olan Emlak Vergi ve İşyerlerine ait Çevre Temizlik Vergilerinin 1. Taksiti 31 Mayıs 2012 Perşembe günü mesai bitiminde sona erecektir.

Mükelleflerimizin cezai işlemle karşılaşmamaları ve sıkışıklığa meydan vermemeleri için Emlak Vergilerini ve İşyerlerine ait Çevre Temizlik Vergilerini 31 Mayıs 2012 Perşembe günü mesai bitimine kadar Belediyemiz veznelerine ödemeleri gerekmektedir.

Emlak Vergilerini ve İşyerlerine ait Çevre Temizlik Vergilerinizi E-Belediye uygulamasını kullanarak ödemek için linke tıklayınız

E-BELEDİYE