Emitt'ten Çorum'a iki ödül birden

1 Şubat 2016 Pazartesi

Stant tasarımı, güler yüz ve yürütülen tanıtım faaliyetleri ile herkesin takdirini kazanan Çorum Belediyesi ve Çorum Valiliği, Doğu Akdeniz Turizm Fuarı’nda(EMITT) Destinasyonlar dalında ayrı ayrı en iyi ekip çalışması ödüllerine layık görüldü.

Dünyanın en prestijli turizm fuarlarından biri olarak gösterilen EMITT Fuarı’ında Çorum Belediyesi ve Çorum Valiliği ekipleri göstermiş oldukları ekip çalışması ve fuara tanıtım anlamında kattığı değerlerden ötürü “Destinasyonlar Dalında En İyi Ekip Çalışması” ödülünün sahibi oldu. Belediye ödülünü, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’le Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan birlikte aldı. Valilik ödülünü ise İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru teslim aldı.