21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

EMEKLİLERDEN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

24 Ocak 2012 Salı

Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi yönetimi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yaz kış demeden Çorum`un geleceğine yönelik projeler ürettiklerini belirterek, Bizim derdimiz Gök kubbede bir hoş seda bırakmak dedi.
Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı ziyaret esnasında Başkan Külcü`yü ve çalışmalarını övdü. Başkan Külcü`nün insan gibi insan olduğunu ve Belediye çalışmalarından çok memnun olduklarını, Başkan Külcü`yü çok sevdiklerini söyledi.

Çorum`a yaptığı katkılra nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür eden Hıdır Kınıklı “Emekliler Derneği olarak emeklilerin haklarını korumak ve emeklilerimizin çıkarları için yeni çalışmalar yapmaktayız. Derneğimizin üyeleri, bazı alışveriş merkezleri, özel hastaneler, dinlenme tesisleri gibi yerlerden indirimli olarak yararlanmaktadırlar”; diye konuştu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaşı kemale ermiş insanların dualarına ihtiyaç duyduklarını belirten Külcü, “Çalışmalarımızdan memnun olmanız, bizlere hayır duasında bulunmanız bileri daha motive etmektedir. Yazın olduğu gibi kışın da çok çalışmamız gerekiyor. Kışın projeleri hazırlıyoruz. Havalar düzelince hazır olan projelerimizi hayata geçiriyoruz. Eğer kışın bir hazırlık yapmazsak yazın günü kurtarmak işler yaparız. Biz o yüzden kışı projeler hazırlayarak geçiyoruz. Bizim derdimiz Gök kubbede bir hoş seda bırakmak. Biz bu makamların geçici olduğunu da biliyoruz. Biz halkımızın hizmetkarıyız. Bu makamların gerçek sahiplerinin halkımız olduğunu da biliyoruz.

Onun için duanıza ihtiyacımız var. İyi bir eser bırakalım ki bizden sonra da eserlerimiz kalsın çabasındayız.”; dedi. Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı`nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Fahri Hızarcı, İrfan Karaoğlu ve İsmet Özüdoğru`nun katıldığı ziyarette Başkan Külcü, dernek yöneticilerine başarılar diledi.